|

Samen voor Nederland gaat door!

Samen voor Nederland is en blijft een niet-politieke vrijheidsbeweging, bestaande uit een samenwerkingsverband meerdere partijen. We geloven in onze eigen kracht: de kracht van samenwerking en laten ons niet afleiden door wat dan ook. Ook niet door een politieke partij die dezelfde naam heeft. Samen staan we sterk, laten we een duidelijke stem horen en activeren we onze medemens.

Vanwege de ongelukkige samenloop van onze maandelijkse mars met de feestdagen, is er in december en januari geen demonstratie. Samen voor Nederland organiseert de volgende demonstratie daarom op zondag 5 februari 2023. De details volgen later, maar zet deze datum dus alvast in je agenda!

Samen voor Nederland is afhankelijk van donaties. Door een eenmalige donatie of maandelijkse donatie steun je de maandelijkse demonstratie van Samen voor Nederland. Zo kunnen wij de demonstraties voorzien van een podium, geluid en andere benodigdheden.

Je kunt ons ook steunen door je aan te melden als vrijwilliger en/of onze berichten te delen.

Wordt ook lid van onze sociale netwerk kanalen:

Deel deze pagina:

Vergelijkbare berichten