| |

Demonstratie “Rutte Stap Op”, 7 mei 2023 Koekamp Den Haag

Op zondag 7 mei organiseert Samen voor Nederland een demonstratie tegen Mark Rutte in Den Haag. Het programma begint om 12:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Er zijn diverse sprekers en er wordt een route, genaamd de “Omgekeerde Vlaggenmars”, gelopen door Den Haag.

Afbeelding van WhatsApp op 2023 04 15 om 22.39.02

De organisatie stelt dat Mark Rutte als premier over zijn houdbaarheidsdatum heen is en onmiddellijk moet aftreden. Er is al 13 jaar sprake van wanbeleid met dieptepunten zoals de toeslagenaffaire en de Groninger aardbevingsschade. Na de grote overwinning van de BBB bij de Provinciale Statenverkiezingen wordt het tijd de enige logische conclusie te trekken en af te treden. Met deze demonstratie geven wij minister-president Rutte symbolisch “het laatste zetje”. Tijdens de demonstratie zal er ook een ludieke en spraakmakende actie gehouden worden om ons standpunt kracht bij te zetten.

Naast de demonstratie tegen Rutte zal er ook steun worden uitgesproken voor de omroep “Ongehoord Nederland” van Arnold Karskens. De organisatie is van mening dat het vrije woord in gevaar komt met de dreiging van het schrappen van ON uit het publieke bestel.

Meer info: https://samenvoornederland.nu/evenement/samen-voor-nederland-zondag-7-mei/

Vergelijkbare berichten